LEVSTIKOVA POT ®      Znak in ime Levstikove poti sta registrirani blagovni znamki.

 

* Novice
* Množično
   popotovanje

* Med letom
   na pot

* Knjige
* Fotografije
* Arhiv

* Povezave
* Informacije

Zadnja sprememba:
23.08.2002  

Domov-Home

 

PRIJAVE PRED PRIREDITVIJO S POPUSTOM

Posamezniki se prijavijo na dan prireditve na startu v Litiji, skupine pa s popustom že pred prireditvijo. Tudi prijave skupin s svojim avtobusom bodo obvezne, sicer avtobus ne bo mogel proti cilju na Čatežu.

PRIJAVE NA STARTU

Za udeležbo na popotovanju predhodne prijave posameznikov niso potrebne. Prijavite se lahko med 6. in 9. uro na startu popotovanja na Levstikovi ulici v Litiji (staro mestno središče Litije). Ob plačilu prijavnine dobite gradivo in nato se lahko odpravite na pot. Naj vas ponovno opozorimo, da lahko vozovnice za avtobus, ki vas bo pripeljal nazaj v Litijo, kupite že ob prijavi v Litiji. Na popotovanje se boste lahko prijavili že ob 6. uri zjutraj pa vse do 10. ure. Vseeno pa vas prosimo, če pridete na start ob uradnem začetku prireditve. Včasih v Litijo pripelje več vlakov in posebnih avtobusov hkrati. Če takrat pride do gneče se obrnite na informatorje, ki vam bodo ustrezno pomagali.

PRIJAVE SKUPIN PRED PRIREDITVIJO  POZOR!!!

Organizirane skupine, ki se na prireditev pripeljejo z avtobusom, se morajo prijaviti pred prireditvijo do 4. novembra 2002. Prijava mora vsebovati ime in naslov organizatorja skupine, telefonsko številko in druge relevantne podatke. Denar nakažete na Narava Bregar k. d. Litija, transakcijski račun 03110-1012356018. Gradivo boste prejeli ob prihodu v Litijo brez nepotrebne gneče. Brez tega potrdila avtobus ne bo mogel do cilja na Čatežu. Za predplačila skupin priznavamo nižje cene prijavnine.

Podrobnosti

Dodatne informacije dobite na elektronskem naslovu info@levstik.net

 


Copyright Narava Bregar k.d. 1998-,
info@levstik.net, tel. 01 899-52-51, faks 01 899-52-50
Znak in ime Levstikove poti sta registrirani blagovni znamki.
Zadnja sprememba: 23.08.2002