LEVSTIKOVA POT ®      Znak in ime Levstikove poti sta registrirani blagovni znamki.

 

* Novice
* Množično
   popotovanje

* Med letom
   na pot

* Knjige
* Fotografije
* Arhiv

* Povezave
* Informacije

Zadnja sprememba:
02.06.2002  

Domov-Home

 

PREVOZ NA START IN S CILJA

 

Prihod v Litijo

Za prihod v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. Na start se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red bo znan pred prireditvijo in je dogovorjen s Slovenskimi železnicami.

Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se v Litijo pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora vam odsvetujemo, da se pripeljete z osebnim vozilom. Prav tako prireditev sovpada z Martinovo soboto. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Popoldne lahko izkoristite posebni vlak, ki bo iz Velike Loke odpeljal direktno v Ljubljano. Vozni red je že v pripravi.

Prihod s svojim avtobusom

Če se boste v Litijo pripeljali s svojim avtobusom vas obveščamo, da se morate pripeljati v mestno središče, kjer bosta voznik in vodnik skupine dobila številko in dovoljenje za vožnjo ob prireditveni progi ter parkiranje na cilju. S pomočjo te številke bomo vedeli, kje se določen avtobus nahaja.

Če se na startu ne boste prijavili nam ne smete zameriti, če bomo dali prednost prijavljenim udeležencem in boste tako postavljeni v obrobje dogajanja.

Večji del dneva bo na cilju v Čatežu zaprta glavna cesta. Prevoz preko Čateža ne bo možen. Zaprtju ceste bo prilagojeno tudi parkiranje prijavljenih avtobusov.

Prevoz s cilja prireditve

S cilja bodo od 11. ure naprej neprekinjeno vozili avtobusi nazaj v Litijo in naprej v Veliko Loko. Vstopnico kupite ob prijavi v Litiji. Avtobusi odpeljejo vse udeležence, zadnji odpelje ob 18h. Razen na lastno željo v Čatežu ne ostane nihče, zato ob konicah, ko se vrača največ udeležencev, prosimo za malo potrpljenja.

Posebni vlak v Ljubljano

Vozni red bo znan pred prireditvijo.

Dodatne informacije dobite na telefonu 01 899 52 51 po 16. uri ali na elektronskem naslovu levstik@narava-b.si.

 


Copyright Narava Bregar k.d. 1998-, levstik@narava-b.si, tel. 01 899-52-51, faks 01 899-52-50
Znak in ime Levstikove poti sta registrirani blagovni znamki.
Zadnja sprememba: 02.06.2002