Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

Prijave skupin

 

Skupina je zaključena družba v organizaciji planinskega društva ali druge pravne osebe. Za posebne aranžmaje pravočasno sporočite na info@levstik.si

 

Skupine, ki se prijavijo do 6. novembra 2014, imajo naslednje popuste:

- 10 odsototkov skupine med 10 in 30 člani,

- 20 odsototkov skupine nad 30 člani.

Popustov na dan prireditve ni!

Skupine se lahko prijavijo do 6. novembra 2014 po pošti ali elektronski pošti info@levstik.si s potrdilom o plačilu prijavnine na IBAN SI56 3000 0001 1511 996, Sberbank Banka, d.d. Po prejemu nakazila prejmete navodila in oznako za označitev avtobusa.

Skupine se bodo sicer lahko prijavile tudi na dan prireditve, vendar v tem primeru je obvezno, da prijavne formalnosti opravi samo eden za celo skupino, zato denar in dnevnike iz minulih pohodov zberite skupaj že na poti v Litijo. Na dan prireditve za skupine ni nobenih popustov.

Oznake za avtobuse se bodo letos pošiljale izključno pred prireditvijo samo za predprijavljene skupine z avtobusi. Za ostale avtobuse v prihodnje ne bo več spremljanja in nadzora.

Organizator bo poskrbel le za parkiranje avtobusov predprijavljenih skupin, ki bodo označeni s posebnimi oznakami organizatorja popotovanja. Za vse ostale ne prevzemamo nobene odgovornosti ali obveznosti za zagotavljanje parkirnega mesta oziroma sploh dostopa do cilja na Čatežu.

Vsak udeleženec ob plačilu prijavnine prejme dnevnik poti, novo knjižico in le prvih 4.000 prijavljenih tudi poseben spominski kozarec.