Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

POHOD PO LEVSTIKOVI POTI NA RELACIJI

ŠMARTNO PRI LITIJI - PRIMSKOVO

 

sobota, 25. januar 2014

Start: ob 9. uri izpred Gostilne Maček v Šmartnem pri Litiji. Pohod bo v vsakem vremenu!

Prijave: Obvezne predhodne prijave na info@levstik.si najkasneje do vključno četrtka, 23. januarja 2014. Pohod je zaprtega tipa, vabljeni pa vsi, ki bi radi prehodili del poti. Le prijaviti se morate predhodno, da vemo za število in da lahko pripravimo vse potrebno za izvedbo. Prijavnine ni.

Parkiranje: Osebne avtomobile parkirate na parkirišču pred nekdanjo Mesarijo v Šmartnem.

Trasa poti: Šmartno pri Litiji (Gostilna Maček) – Slatna – Jelša – Liberga – Ježni vrh - Vinji vrh - Poljane - Gradišče pri Primskovem - Sevno (cilj) (skupna dolžina 14 km). Gre za del južne trase Levstikove poti.

Povratek na izhodišče: Glede na udeležbo, bomo s cilja ob simboličnem plačilu zagotovili prevoz na izhodišče, zato so predhodne prijave obvezne!

Splošni pogoji: Hodite na lastno odgovornost ob normalno tekočem prometu na javnih cestah. Dolžni ste se pomikati po ustreznih prometnih površinah, ki so namenjene za hojo pešcev, če pa teh ni, pa ob desni strani vozišča v smeri gibanja. Ob zmanjšani vidljivosti morate imeti na vidnem mestu ustrezna odsevna telesa. Na prireditvi je prepovedano teči, ker prireditev ni tekmovalnega značaja. Organizator bo poskrbel za ustrezno zdravstveno službo.

Z udeležbo na prireditvi vsi udeleženci soglašajo, da so lahko predmet fotografiranja ali snemanja za javne in zasebne potrebe.

Dodatne informacije: info@levstik.si