Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

PREVOZI UDELEŽENCEV S CILJA

 

Posebno opozorilo
Na prireditvi hodite na lastno odgovornost ob normalno tekočem prometu na javnih cestah. Dolžni ste se pomikati po ustreznih prometnih površinah, ki so namenjene za hojo pešcev, če pa teh ni, pa ob desni strani vozišča v smeri gibanja. Ob zmanjšani vidljivosti morate imeti na vidnem mestu ustrezna odsevna telesa. Na prireditvi je prepovedano teči, ker prireditev ni tekmovalnega značaja. Organizator bo poskrbel za ustrezno zdravstveno službo. Prijave so obvezne, kjer boste prejeli poseben Dnevnik Levstikove poti, če ga še nimate iz prejšnjih let. Organizator poskrbi za varnost udeležencev, ki se bodo prireditve udeležili organizirano s prijavo in potrditvijo pri organizatorju na startu prireditve.
 

S cilja bodo od 11. ure naprej neprekinjeno vozilo 20 avtobusov skozi Šmartno pri Litiji v Litijo na železniško postajo oziroma do železniške postaje v Šentlovrencu. Vozovnico s popustom lahko kupite samo skupaj s prijavnino na startu. Avtobusi odpeljejo vse udeležence, zadnji odpelje okrog 18. ure. Razen na lastno željo v Čatežu ne ostane nihče, zato ob konicah, ko se vrača največ udeležencev, prosimo za malo strpnosti.

Avtobusi za Šentlovrenc bodo parkirani pri cerkvi na Čatežu pri gostilni Tončkov dom, za Litijo pa pri podjetju TEM, d.d.

 

POZOR: Vozovnice za povratek bodo za neprijavljene udeležence na voljo na Čatežu potem, ko odpeljemo prijavljene udeležence prireditve, predvidoma po 16. uri.

 

OPOZORILO
Od leta 2012 dalje avtobusi s cilja na Čatežu vozijo do železniške postaje Šentlovrenc in ne do Velike Loke.

 

Posebni vlak v Ljubljano iz Šentlovrenca za Ljubljano

           Vozni red vlakov...

 

Dodatne informacije dobite na telefonu 041 649 351 po 16. uri ali prek e-naslova info@levstik.si.