Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

PREVOZI UDELEŽENCEV NA START

 

Prihod v Litijo

      Vozni red vlakov...

Za prihod na start v Litijo priporočamo vlake Slovenskih železnic. V Litijo se lahko pripeljete z enim izmed vlakov, ki bodo iz večjih slovenskih krajev okrepljeno vozili v Litijo. Vozni red je dogovorjen s Slovenskimi železnicami. Predlagamo vam tudi, da se organizirate v skupine in se na prireditev pripeljete s svojim avtobusom. Ker je za osebne avtomobile na prireditvi zelo malo prostora, vam svetujemo, da se pripeljete z javnim prevozom. Prav tako prireditev sovpada z Martinovo soboto. Če se boste odločili za vlak, vam torej odpade skrb, da boste nazdravili s kozarčkom preveč.  

 

V Litijo bodo vozili redni in okrepljeni vlaki iz Dobove, Maribora in Ljubljane. Popoldne lahko izkoristite posebni vlak, ki bo iz Šentlovrenca odpeljal direktno v Ljubljano (vožnja traja natanko eno uro).

 

Prihod s svojim avtobusom

Če se boste na prireditev pripeljali s svojim avtobusom in ste skupino prijavili vnaprej, vas obveščamo, da se morate pripeljati v Litijo, kjer vas bodo informatorji usmerili na pravo cesto. Usmerjanje in parkiranje avtobusov bo zagotvljeno le skupine, ki se bodo prijavile v času predprijav. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si.  

 

Obvestilo udeležencem

Vsako leto se pojavljajo vprašanja na naš naslov, ali organiziramo prevoze na start prireditve v jutranjem času. Odgovor je NE. Vse kar uredimo je to, da se s Slovenskimi železnicami dogovorimo za okrepljene vlake in za posebni vlak v popoldanskem času iz Šentlovrenca. Drugi prevozi, ki jih organizirajo drugi za prihod na strat, niso v naši domeni in zato ne moremo posredovati nobenih informacij o tem. Običajno pa prevoze organizirano planinska ali turistična društva ali posamezniki, zato se o tem pozanimajte v lokalnem okolju. Dodatne informacije dobite prek e-naslova info@levstik.si.