Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

CENIK

 

Prijavnina

Prijavnina znaša 6,00 € in vključuje kartico Levstikove poti, revijo Levstikova pot in samo za prvih 4.000 prijavljenih tudi spominski kozarec Levstikove poti. Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

.

Cene vozovnic za avtobusni prevoz s popustom samo ob prijavi

.

Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež - Šmartno - Litija ali Čatež - Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo) znaša 6,00 €. Če vozovnico kupite skupaj s prijavnino ob prijavi, imate pri nakupu vozovnice 2,00 € popusta (plačate samo 4 €)Samo vozovnico bo sicer možno za 6 € kupiti tudi na cilju na Čatežu po 16. uri.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 17. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro.

 

Za povratek je na voljo posebni vlak iz Šentlovrenca v Ljubljano. Vozni red ...

 

Revija Levstikova pot  novo

letos namesto dosedanje knjige vsak udeleženec ob prijavi prejme novo revijo LEvstikova pot. Revijo lahko naročite tudi posebej, če se morda ne morete udeležiti popotovanja. Revija je je v pripravi ...

 

Cena revije bo 5,00 €. Naročite jo lahko prek elektronske pošte info@levstik.si.