__

   

Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

VREMENSKA NAPOVED

 

30. oktober 2013: Na pohodu nas bo pričakalo sonce!

Trenutne vremenske napovedi obetajo sončno vreme z dnevnimi temperaturami okrog 10 stopinj Celzija, v jutranjih urah pa okrog 5.





29. oktober 2013: Kakšno vreme se nam obeta na dan popotovanja?

Trenutne vremenske napovedi obetajo oblačno vreme z dnevnimi temperaturami okrog 10 stopinj Celzija, jutro pa bo bolj hladno. Držite pesti, da bo vreme primerno za hojo.




22. oktober 2013: Kakšno vreme se nam obeta na dan popotovanja?

Trenutne vremenske napovedi obetajo celo dež, vendar je dotlej še daleč. Smo na vezi s pripravljavci dežja in upamo, da se nam bo uspelo dogovoriti za suho vreme. 



18. oktober 2013: Kakšno vreme se nam obeta na dan popotovanja?

Čeprav vreme skoraj ne vpliva na vzdušje na prireditvi, pa marsikoga morda odvrne, da bi se podal na pot. Napaka! Vseeno pa povejmo, da je za dan prireditve napovedano oblačno vreme z jutranjimi temperaturami do 5 stopinj, prek dneva pa okrog 8 stopinj Celzija. Vsekakor prijetno za hojo.


11. oktober 2013

Vremenske napovedi za Levstikov pohod 9. novembra kažejo, da bo vreme sončno s temperaturami nad 10 stopinj, zjutraj okrog 6. Seveda se lahko napovedi dotlej še lahko spremenijo, vendar za tisti čas kaže na stabilnost vremena za daljše obdobje.

 

 

 

 

 

6. oktober 2013

Vremenske napovedi za Levstikov pohod 9. novembra kažejo, da bo vreme kar primerno za hojo. Zato si že zdaj rezervirajte drugo novembrsko soboto.

 

 

 

 

25. julij 2013

O vremenu je še prezgodaj govoriti, prepričani pa smo, da bo lepo.