Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

RAZPIS 27. POPOTOVANJA PO LEVSTIKOVI POTI ZA ŠOLSKE SKUPINE

 

Ker želimo šolskim skupinam še vedno ponuditi ugodnejšo udeležbo na prireditvi (prijavnina na posameznika znaša 6 €), smo se odločili, da prijavnina za organizirane šolske skupine znaša samo 5 € na posameznika. Prireditev lahko izkoristite za kulturni ali športni dan.

RAZPIS mednarodne prireditve 27. popotovanje po Levstikovi poti od Litije do Čateža za šolske skupine

ORGANIZATOR
Narava Bregar, k.d., Sevno 44, 1276 Primskovo.

Informacije: Rudi Bregar, gsm 041 649 351 (po 16. uri, konec tedna ves dan), e-naslov info@levstik.si, internet: www.levstik.si.

DATUM IN KRAJ
Sobota, 9. november 2013. Začetek pohoda bo med 6. in 9. uro na Levstikovi ulici v Litiji ali pri Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji, cilj bo odprt do 16. ure na Čatežu pri Trebnjem. Pohod bo v vsakem vremenu. Šolskim skupinam priporočamo, da na pot odidejo iz Šmartnega pri Litiji, ker dodatne prijave na startu niso potrebne in se tako izognejo gneči v Litiji.

PRIJAVE
Vnaprejšnje prijave so obvezne. Prijava s številom udeležencev mora biti sporočena prek elektronske pošte na naslov info@levstik.si. Prijavi mora biti priložena podpisana naročilnica. Vse skupaj lahko pošljete tudi na naslov Levstikova pot, Sevno 44, 1276 Primskovo. Prijavnino lahko poravnate tudi z gotovino na startu, naknadno pa prejmete račun po pošti.

Tako na startu nimate nobenih več obveznosti s prijavami in lahko se takoj po prihodu odpravite na pot. Samo vodja skupine prevzame materiale za udeležence (majice, knjige, dnevniki). Prireditev je namenjena osnovnim in srednjim šolam ter osnovnim šolam s prilagojenim programom.


DOSTOPI NA START IN PREVOZI S PRIREDITVE
Večina šolskih skupin ima lastni prevoz, za ostale pa priporočamo, da si en mesec pred prireditvijo na naslovu www.levstik.si ogledajo podrobnosti o prevozih na prireditev in popoldne s cilja prireditve (avtobusi, vlaki).

 

Poleg tega za vse udeležence veljajo tudi splošna določila razpisa.