Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

Zbiranje sredstev za socialno ogrožene po dogovoru s Centrom za socialno delo Litija, Osnovno šolo Litija, Podružnico s prilagojenim programom in Osnovno šolo Trebnje

 

Seznam donatorjev

 

Spoštovani!

Obračamo se na obiskovalce spletnih strani Levstikove poti in na javnost nasploh s prošnjo pri zbiranju pomoči za socialno ogrožene otroke.

Na priporočilo Centra za socialno delo Litija zbiramo denar za Marijo iz Šmartnega pri Litiji. Marija je starejša samska gospa blizu 80 let in živi v stari hiši, ki je potrebna obnove. Prihodki ji komaj zadostujejo za hrano, oblačila in nekatere položnice. Za kakšen priboljšek ali plačilo zdravstvenega zavarovanja pa ji zmanjka denarja. Kljub zdravstvenim težavam tudi v zrelih letih še vedno sama skrbi zase. Pokažimo socialni čut do sočloveka, zato vas prosimo za pomoč pri zbiranju denarja.

V sodelovanju z Lions klubom Litija (tudi oni bodo na Levstikovem pohodu zbirali denar na posebni stojnici) zbiramo denar tudi za Osnovno šolo Litija, Podružnico s prilagojenim programom za otroke iz socialno ogroženih družin. Verjeli ali ne, mnogi učenci so lačni tako, da jim učiteljice prineseje hrano od doma, da se najejo. Žalostno, toda resnično! Takšne zgodbe nas res lahko pretresejo.

 

Akcijo po dogovoru z Osnovno šolo Trebnje izvajamo tudi na območju občine Trebnje in zbrani denar bomo namenili socialno ogroženim otrokom na Osnovni šoli Trebnje.

Vse tri akcije so dogovorjene s Centrom za socialno delo Litija, Osnovno šolo Litija, Podružnico s prilagojenim programom in Osnovno šolo Trebnje. Dogovor lahko preverite tudi pri odgovornih osebah:

Zato tudi ostale prosimo za pomoč. Znesek ni pomemben, vsak evro bo dobrodošel. Zanesljivo bomo v najkrajšem času skupaj z Lions klubom Litija denar izročili šoli.

Če ste pripravljeni pomagati, znesek nakažite čim prej, vsekakor pa do 9. novembra 2013 na bančni račun:
prejemnik: Narava Bregar, k.d., Sevno 44, 1276 Primskovo
številka računa: SI56 0311 0101 2356 018
model in sklic: SI00 >>datum<< v formatu 09112013
koda namena: CHAR Dobrodelno plačilo

Za vsak prispevek bomo takoj po prejemu na račun izstavili račun, vse donatorje (razen, če to izrecno ne bodo želeli), pa objavili tudi
- v knjigi Levstikove poti za tiste, ki bodo denar nakazali do 23. 10. 2013;
- na uradnih spletnih straneh Levstikove poti na naslovu www.levstik.si;
- skušali pa se bomo dogovoriti tudi za objavo seznama v občinskih glasilih občin Litija, Šmartno pri Litiji in Trebnje.

Denar bo nakazan po navodilih Centra za socialno delo Litija, Osnovne šole Litija, Podružnice s prilagojenim programom in Osnovne šole Trebnje.

S spoštovanjem!
Levstikova pot

 


Izjava o zbiranju humanitarnih sredstev