Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

Prijave skupin

 

Skupina je zaključena družba v organizaciji planinskega društva ali druge pravne osebe. Za posebne aranžmaje pravočasno sporočite na info@levstik.si

Skupine se lahko prijavijo do 7. novembra 2012 po pošti ali elektronski pošti info@levstik.si s potrdilom o plačilu prijavnine na IBAN SI56 0311 0101 2356 018. Po prejemu prejmete navodila in oznako za označitev avtobusa.

Skupine se bodo sicer lahko prijavile tudi na dan prireditve, vendar v tem primeru je obvezno, da prijavne formalnosti opravi samo eden za celo skupino, zato denar in dnevnike iz minulih pohodov zberite skupaj že na poti v Litijo.

Oznake za avtobuse se bodo letos delile izključno ob prijavi na prijavnih mestih v Litiji in Šmartnem pri Litiji.

Organizator bo poskrbel le za parkiranje avtobusov prijavljenih skupin, ki bodo označeni s posebnimi oznakami organizatorja popotovanja. Za vse ostale ne prevzemamo nobene odgovornosti ali obveznosti za zagotavljanje parkirnega mesta oziroma sploh dostopa do cilja na Čatežu.

Za vse skupine velja, da imajo pri predplačilu 10 odstotkov popusta na prijavnino oziroma vsako deseto prijavnino gratis. Ob prijavi skupine v Litiji nudimo 5 odstotkov popusta.

Vsak udeleženec ob plačilu prijavnine prejme dnevnik poti, novo knjižico in novo majico Levstikove poti. Prijavljeni udeleženci bodo vključeni tudi v nagradno žrebanje.


Pomembno: Večidel prijavljenih udeležencev bo majico prejelo po prireditvi prek pošte. Več ...