Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

POHOD PO LEVSTIKOVI POTI PO MNOŽIČNEM POHODU

 

Datum: Sobota, 1. december 2012.

Zbirališče: Do 9. ure v (ali ob) Gostilni Maček v Šmartnem pri Litiji na Usnjarski ulici.

Parkiranje: Osebne avte lahko parkirate na parkirišču nasproti nekdanje usnjarne oziroma nasproti bifeja pri Sedevčiču.

Odhod: Ob 9. uri.

Trasa: Šmartno pri Litiji - Slatna - Jelša - Liberga - Preska nad Kostrevnico - Grmade - Gobnik - Moravče pri Gabrovki.

Dolžina poti: do 14 km

Program: Malce bomo odnesli kakšne smeti s seboj, če jih bomo našli; druženje, pogovor z domačini ob zidanici ali na domačiji, hoja, ... sicer pa se pustimo presenetiti.

Prehrana: Ne bo odveč, če si kakšen sendvič vzamete s seboj; enostavno pogostitev zagotovimo med potjo; nekaj kozarčkov vina ali kakšno šilce domačega bo tudi zraven, tudi za vodo se boste lahko odločili.

Prevoz: iz Moravč bo organiziran avtobusni prevoz, če bo dovolj prijavljenih, sicer vsekakor drugačen način prevoza na izhodišče; odhod iz Moravč okrog 18. ure.

Povratek: Povratek predviden do 19. ure v Šmartno pri Litiji.

Cena: 10 € na osebo, v ceno je vključen avtobusni prevoz, pijača in pogostitev po programu; dodatna pijača ali hrana se doplača direktno v zidanici ali na domačiji.

Prijave: Obvezno najkasneje do srede, 28. novembra 2012 na e-naslov info@levstik.si, ta dan je tudi rok za vplačilo zneska na račun Narava Bregar k.d., Sevno 44, 1276 Primskovo, številka bančnega računa SI56 0311 0101 2356 018; prijava naj vsebuje ime in priimek, naslov, e-naslov in številko telefona.

Ostalo: Pohod bo le v primeru primernega vremena; odločitev o tem bo sprejeta v četrtek, 29. 11. in boste o tem obveščeni vsi prijavljeni; v primeru odpovedi pohoda s strani prireditelja prejmete denar vrnjen.

Informacije: info@levstik.si