Domov  -  Popotovanje  -  E-knjige  - Fotografija -   Povezave  -  Kontakt 

CENIK

 

Prijavnina

Prijavnina znaša 6,00 € in vključuje dnevnik za spominske žige, posebno majico Levstikove poti (Pomembno: Večidel prijavljenih udeležencev bo majico prejelo po prireditvi prek pošte. Več ...) in novo knjigo z zemljevidom. Prijavite se na Levstikovi ulici v Litiji ali ob Kulturnem domu v Šmartnem pri Litiji. Prijave so obvezne. Več podrobnosti je navedenih v razpisu.

Cene vozovnic za avtobusni prevoz s popustom samo ob prijavi

Cena avtobusnega prevoza s cilja popotovanja Čatež - Šmartno - Litija ali Čatež - Šentlovrenc (do Trebnjega ne vozijo več) znaša 6,00 €. Če vozovnico kupite skupaj s prijavnino ob prijavi, imate pri nakupu vozovnice 2,00 € popusta (plačate samo 4 €)Samo vozovnico bo sicer možno za 6 € kupiti tudi na cilju na Čatežu po 16. uri.

Organizator popotovanja je zagotovil avtobusnega prevoznika z avtobusi, ki bodo na navedeni relaciji vozili med 11. in 17. uro. V konici bodite strpni, če boste morali nekoliko počakati na avtobus. Zadnje pohodnike odpeljemo med 17. in 18. uro.

 

Za povratek je na voljo posebni vlak iz Šentlovrenca v Ljubljano. Vozni red ...

 

Knjiga Levstikova pot

Novo knjigo "Levstikova pot - s kolesom in knjigo" prejme vsak udeleženec ob prijavi. Knjigo lahko naročite tudi posebej, če se morda ne morete udeležiti popotovanja. Knjiga je v pripravi ...

 

Cena knjige bo 6,00 € + poštnina. Naročite jo lahko prek elektronske pošte info@levstik.si.