Novice - Popotovanje - Fotografije - E-knjige - Arhivi - Zanimivosti - Povezave - Kontakt
25. POPOTOVANJE PO LEVSTIKOVI POTI
VREMENSKE NAPOVEDI ZA SOBOTO, 12. NOVEMBRA 2011

Datum napovedi: 11. november 2011

Vremenska napoved za Levstikov pohod je obetavna. Če je danes marsikje oblačno z manjšim rosenjem, pa lahko zapišemo, da bo jutri jasno. JUtranje temperature bodo malo nad 0, dnevne pa do 10 stopinj Celzija. VSekakor bo vreme zelo primerno za hojo, da se na 22 km dolgi poti ne boste preveč potili.

 

Datum napovedi: 9. november 2011

Zdaj dvomov ni več. Če je današnje vreme turobno, bo v soboto na Levstikovem pohodu sončno. Megla se bo razpodila, nekoliko se bo ohladilo in vreme bo idealno za hojo. Jutranje temperature bodo malo nad nič, dnevne pa okrog 10 stopinj Celzija. Vreme torej ne bo razlog, da bi ostali doma.

 

Datum napovedi: 8. november 2011

Vse vremenske karte, ki ki smo jih pogledali, kažejo, da bo konec tedna sončno. Pa smo se raje obrnili kar na slovenske vremenarje na Agenciji za okolje, kjer so nam prijazno pojasnili, da bo v soboto suho z vzhodnim vetrom, ki bo osušil ozračje in iz ure v uro naj bi bilo tudi več sonca. Temperature pa ugibamo: jutranje bodo nekje okrog 0, dnevne pa okrog 10 stopinj Celzija.

 

Datum napovedi: 7. november 2011

Vse vremenske karte, ki smo jih pogledali, kažejo, da konec tedna sončno, vednar nekoli stopinj hladneje kot je kazalo še včeraj. Različne napovedi kažejo na dnevne temperature okrog 10 stopinj Celzija. Jutranje pa nekaj nad 0 stopinjami Celzija. Primerno za hojo, vseeno pa imejte obuto ustrezno obutev in kakšno oblačilo za zamenjavo ne bo odveč, če vzamete s seboj. Meglo, ki naj bi v teh krajih strašila v teh dneh, naj bi v petek razpodil severovzhodni veter.

 

Datum napovedi: 6. november 2011

Tudi danes vse vremenske karte, ki smo jih pogledali, kažejo, da bo prihodnjo soboto sončno in razmeroma toplo. Različne napovedi kažejo na dnevne temperature okrog 15 stopinj Celzija. Jutranje pa nekje okrog 3 stopinje Celzija. Primerno za hojo, vseeno pa imejte obuto ustrezno obutev in kakšno oblačilo za zamenjavo ne bo odveč, če vzamete s seboj. Na sončnih legah vam bo pošteno toplo.

 

Datum napovedi: 5. november 2011

Tudi danes vse vremenske karte, ki smo jih pogledali, kažejo, da bo prihodnjo soboto sončno in razmeroma toplo. Različne napovedi kažejo na dnevne temperature okrog 15 stopinj Celzija. Jutranje pa nekje okrog 5 stopinj Celzija. Primerno za hojo, vseeno pa imejte obuto ustrezno obutev in kakšno oblačilo za zamenjavo ne bo odveč, če vzamete s seboj. Na sončnih legah vam bo pošteno toplo.

 

Datum napovedi: 4. november 2011

Vremenske karte kažejo, da bo prihodnjo soboto sončno in razmeroma toplo. Različne napovedi kažejo na dnevne temperature med 10 in 15 stopinjami Celzija. Jutranje sice rnekoliko nižje, nekje med 0 in 4 stopinjami Celzija.

 

 














 


    

| Novice | Popotovanje | Fotografije | E-knjige | Arhivi| Povezave | Kontakt|

Copyright 1998-         Narava Bregar k.d.        Vse pravice pridržane.