Novice - Popotovanje - Fotografije - E-knjige - Arhivi - Zanimivosti - Povezave - Kontakt
PRAVILNIK O PRIZNANJIH

Pravila o priznanjih za udeležbo na pohodih

1.

Za udeležbo na popotovanjih udeleženec prejme priznanja ali spominske predmete. Vsa popotovanja morajo biti potrjena v enem dnevniku.  

2.

Na vsakem popotovanju prejme priznanja ali spominske premete v skladu z vsakokratnim razpisom prireditve.  

3.

Ne glede na 2. točko pa udeleženec množičnega popotovanja prejme za 10. udeležbo na pohodu bronasto značko, za 15. udeležbo na pohodu srebrno značko in za 25. udeležbo na pohodu zlato značko Levstikove poti. 

4.

Dokaz o udeležbi na popotovanju so štirje kontrolni žigi s prijavnega mesta v Litiji, na vmesnih kontrolnih točkah in na cilju prireditve. Pogoje za pridobitev priznanja se ugotavlja vsako leto na cilju. 

5.

Točke za kontrolne žige se vsako leto sproti določi z razpisom prireditve.

6.

Levstikova pot® je označena s posebnimi oznakami LP. Vsak udeleženec hodi na lastno odgovornost ob normalno tekočem prometu v skladu z razpisnimi pogoji.  

7.

Pot od Litije do Čateža po severni trasi je dolga 22, po južni pa 21 kilometrov. Prireditelj lahko za posamezno popotovanje z razpisom določi tudi druge trase poti. Za priznano udeležbo na popotovanju so vsako leto pripravljene tudi krajše variante poti, ki se jih določi z razpisom prireditve. 

8.

Organizator je Narava Bregar k.d., Sevno 44, 1276 Primskovo, ki zbira vse pripombe in predloge v pisni obliki s polnim naslovom pošiljatelja. Vse podrobnosti na internetu na naslovu http://www.levstik.si 

9.

Ime Levstikova pot® in znak sta zaščiteni blagovni znamki na Uradu Republike Slovenije za varstvo intelektualne lastnine, zato je njuna uporaba brez soglasja lastnika kazniva po zakonu. 

10.

Organizator lahko spremeni ta pravila brez soglasja udeležencev in jih objavi na internetnih straneh www.levstik.si . 

Podrobnosti o množičnem popotovanju si lahko ogledate na internetnem naslovu http://www.levstik.si

Sevno, april 2010

OPOZORILA 
Besedila na teh straneh niso uradne vsebine, zato jih kot takšne ni dovoljeno uporabljati v uradne namene. Za vsako drugo uporabo je potrebno soglasje avtorja. 

Znak in ime Levstikova pot sta zaščiteni blagovni znamki, zato njuna uporaba brez dovoljenja avtorja ni dovoljena. Zato bomo v takšnih primerih ukrepali v skladu z zakonom.  

 

    

| Novice | Popotovanje | Fotografije | E-knjige | Arhivi| Povezave | Kontakt|

Copyright 1998-         Narava Bregar k.d.        Vse pravice pridržane.