Novice - Popotovanje - Fotografije - E-knjige - Arhivi - Zanimivosti - Povezave - Kontakt
ARHIV VSEH NOVIC 2011

 23. november 2011:  Prihodnje leto na soboto, 10. novembra 2012

Ker je prihodnje leto prestopno, bo popotovanje za dve datumski številkii prej kot letos, torej na soboto, 10. novembra. Dobrodošli!

 20. november 2011:  Nagradne igre za lepe knjižne nagrade

Začeli smo z nagradnimi vprašanji Levstikove poti. Prejmete lahko lepe knjižne nagrade, če obiščete naše uradne strani na Facebooku. Podrobnosti ...

 14. november 2011:  Izpolnite kupon za avto Peugeot 508

Če ste morda v knjigi Levstikove poti spregledali kupon za nagradno žrebanje, jo še enkrat temeljito prelistajte. Izpolnite kupon in ga pošljite na naslov Avtohiše Vič v Ljubljano. Eden od srečnežev bo dobil za nagrado enotedensko brezplačno uporabo osebnega avtomobila Peugeot 508! Na voljo pa so še druge zanimive nagrade.

 14. november 2011:  Kako poročajo mediji o jubilejnem popotovanju ...

Poskušali bomo najti čim več poročil medijev z jubilejnega popotovanja po Levstikovi poti. Če katerih vsebin ne bomo našli sami, nam prosimo pomagajte. Sporočite nam prek elektronske pošte. Podrobnosti ...

 13. november 2011:  Fotografije s popotovanja po Levstikovi poti

Fotografije v teku današnjega dneva dodajamo na uradni strani Levstikove poti na Facebooku. Podrobnosti ...

 13. november 2011:  Na popotovanju rekordnih 25.000 pohodnikov!

Po grobih ocenah je bilo na včerajšnji prireditvi okrog 25.000 pohodnikov od vsepovsod. Čudoviti ljudje in hvala vsem!

 13. november 2011:  Nagovor Rudija Bregarja na cilju Levstikove poti

Preberite si vsebino slavnostnega govornika Toneta Partljiča na cilju popotovanja na Čatežu! Podrobnosti ...

 12. november 2011:  Vsebina nagovora dramatika Toneta Partljiča

Preberite si vsebino slavnostnega govornika Toneta Partljiča na cilju popotovanja na Čatežu! Podrobnosti ...

 12. november 2011:  Srečno!

Spoštovane pohodnice in spoštovani pohodniki! Vreme smo zagotovili, za vse ostalo boste morali poskrbeti sami skupaj s prijaznimi domačini ob poti. Srečno pot vam želimo!

 11. november 2011:  Na Primskovem bo igral ansambel

Na južni trasi Levstikove poti vas po en kilometer po kontrolni točki Primskovo letos čakala novost. Privoščili si boste palačinke in druge dobrote, za veselo razpoloženje pa bo igral ansambel Naš tamlad! Zagotavljajo, da bo tako veselo, da se ne boste mogli zadržati, da ne bi zaplesali.

 11. november 2011:  Kaj je Tone Partljič povedal pred 10 leti?

Dramatik Tone Partljič je bil gost že pred 10. leti na 15. popotovanju po Levstikovi poti. Preberite si njegov tedanji govor in preverite, ali kaj od tega velja tudi danes. Podrobnosti ...

 11. november 2011:  Za Levstikov pohod vlada izredno zanimanje, zato vozovnico za povratek kupite ob prijavi!

Zaradi izrednega zanimanja za Levstikov pohod ne odhajajte na pot, če si ob prijavi v Litiji ne zagotovite vozovnice za povratek. Čeprav bo neprekinjeno vozilo 21 avtobusov, bomo naročili število avtobusov na podlagi prodanih vozovnic na startu prireditve. Več kot voziti po teh cestah res ne bo mogoče.

 11. november 2011:  Ob jubileju slovesno tudi ob Resn'kovi kašči v Moravčah

Milan Resnik, ki na Levstikovi poti že od leta 1988 skrbi za kontrolno točko v Moravčah, pravi, da bo letos še posebej slovesno. Ob 12. uri pripravlja lep kulturno-umetniški program. Obdaril pa bo tudi nekatere najbolj zveste pohodnike v teh četrt stoletja pohodov od Litije do Čateža.

 11. november 2011:  Planinski društvo Mislinja in Maribor Matica sta lahko vzgled drugim planinskim skupinam

Na Levstikovi poti smo še posebej veseli planincev iz planinskih društev Mislinja in Planika Maribor. Prvi pridejo (vodi jih gospod Bricman) kar s petimi avtobusi in so vnaprej prijavili okrog 250 pohodnikov. Redni pohodniki so tudi iz Planike, ki se pohodov udeležujejo že več kot dve desetletji (društvo so ustanovili v tem času) in jih vodi gospod Rajh.

 11. november 2011:  Na poti bodo tudi sodelavci Vzajemne

Na Levstikovo pot se odpravljajo tudi sodelavci Vzajemne, d.v.z. Zanesljivo bodo kot skupina poskrbeli za prijetno vzdušje. Srečali jih boste tudi ob njihovem šotoru na kontrolni točki Primskovo na južni trasi. Tudi ostali boste lahko poskusili, kaj dobrega je zavarovalnica pripravila za svoje sodelavce. :)

 11. november 2011:  Prvih 1.000 prijavljenih prejme kupon za brezplačni čaj

Ob prijavi bo 1.000 naključnih udeležencev Levstikovega popotovanja prejelo brezplačni kupon za čaj na cilju na Čatežu. Podarja ga Peugeot Avtohiša Vič.

 11. november 2011:  Nagradni kuponi v letošnji knjigi

Vsak prijavljeni udeleženec Levstikovega popotovanja bo v knjigi Levstikove poti prejel kupon za nagradno žrebanje. Izpolnite in pošljite ga čim prej, najkasneje pa v 14 dneh po pohodu. Kot že veste, je glavna nagrada enotedenska brezplačna uporaba avtomobila Peugeot 508. Podrobnosti ...

 11. november 2011:  Današnja vremenska napoved

Vremenska napoved za Levstikov pohod je obetavna. Če je danes marsikje oblačno z manjšim rosenjem, pa lahko zapišemo, da bo jutri jasno. Podrobnosti ...

 10. november 2011:  Slovenske železnice podarjajo bon za 50-odstotni popust pri nakupu naslednje vozovnice

Vsem udeležencem jubilejnega popotovanja po Levstikovi poti bodo na Slovenskih železnicah pri nakupu povratnih vozovnic za prihod na start popotovanja po Levstikovi poti v predprodaji podarili "BON za 50 odstotni popust", ki ga boste lahko izkoristili pri naslednji vožnji z vlakom. Promocijska akcija poteka samo pri nakupu vozovnic v predprodaji na prodajnih mestih glavne železniške postaje v Ljubljani in Celju do vključno 11. novembra 2011.

 10. november 2011:  Slovenisti z ljubljanske filozofske fakultete so na poti že danes

Študentke in študentje slovenistike z ljubljanske filozofske fakultete so danes že pred sedmo zjutraj odšli iz Litije na Levstikovo pot. Pridružili so se jim kolegi iz Trsta. Dobrodošli na Levstikovi poti! Tako na pot odhajajo mnoge generacije slovenistov.

Tako kot so po Levstikovi poti šli tudi daljnega leta 1958 s prof. dr. Antonom Slodnjakom in sliko si lahko ogledate prav na razpotju Levstikove poti v Preski nad Kostrevnico.

 10. november 2011:  Fran Levstik ostaja nekoliko skrivnostna oseba

Fran Levstik, človek, ki mu tudi po dobrih 150-tih letih še vedno sledimo na enem izmed njegovih popotovanj, ostaja nekoliko skrivnostna oseba. Pravijo, da so se kmalu po njegovi smrti - okoli leta 1887 v Roštanovi gostilni - prav na Čatežu zbrali Levstikovi znanci, ki jih je srečal na popotovanju ... in menda so o njem rekli marsikatero trpko, a iskreno ... (Luka Bregar, scenarist Razhodnje 2011).

 10. november 2011:  Jaka Šraufciger - še pomnite, tovariši!

Na Levstikovem pohodu bomo letos z Jako Šraucigerjem obujali spomine na zadnjih 25 let. Menda na cilj na Čatežu pride kar v modrem kombinezonu.

 10. november 2011:  Današnja vremenska napoved

Vremenska napoved za Levstikov pohod je "stabilna". Kot včeraj lahko zapišemo, da bo v soboto sončno. Podrobnosti ...

 9. november 2011:  QUO - digitalni kartografski program, primeren za aktivnosti v naravi

Izmed treh, ki boste poslali nagradne kupone iz knjige, bomo izžrebali tri dobitnike programa QUO. Program je primeren za aktivnosti v naravi ... Podrobnosti ...

 9. november 2011:  Kaj vam ponuja generalni pokrovitelj popotovanja Avtohiša Vič?

Generalni pokrovitelj jubilejnega popotovanja po Levstikovi poti Avtohiša Vič d.o.o. bo na startu prijavljenim pohodnikom podelila več kot 60 bogatih in lepih nagrad. Glavna nagrada bo enotedenska brezplačna uporaba avtomobila Peugeot 508, vse podrobnosti pa si poglejmo v nadaljevanju. Podrobnosti ...

 9. november 2011:  Na severni trasi z dramatikom Tonetom Partljičem

Dramatik Tone Partljič ne bo le slavnostni govornik Levstikovega popotovanja, ampak se bo "pomešal" tudi med pohodnike na severni trasi Levstikove poti. Po 10. uri ga boste lahko srečali pri Bojčevi zidanici, kjer je v 19. stoletju nastajalo jedro potopisa. Pa ob hiši spogledljive Tone Zidarjeve, Resn'kovi kašči v Moravčah, kjer je kontrolna točka poti, ostankih gradu Turn, ... Pridružite se in poklepetajte z njim.

 9. november 2011:  Del poti boste lahko delili z županom glavnega mesta Slovenije, častnega pokrovitelja popotovanja

Zoran Janković, župan mesta Ljubljana (Ljubljana je kot glavno mesto države letošnji častni pokrovitelj Levstikovega popotovanja) bo v soboto tudi med udeleženci pohoda. Okrog 11. ure se boste lahko z njim srečali na Kopačiji (Primskovo), na kontrolni točki na južni trasi Levstikove poti in se potem z njim skupaj podali do cilja na Čatežu, kjer bo tudi nagovoril letošnje udeležence.

 9. november 2011:  Razhodnja na cilju

Na razhodnji ob 13. uri na cilju bo udeležence nagovorili tudi župani občin Litija Franci Rokavec, Šmartno pri Litiji Milan Izlakar in Trebnje Alojzij Kastelic. Nagovoril bo tudi župan Ljubljane, kot župan glavnega mesta Republike Slovenije in častnega pokrovitelja jubilejnega popotovanja. in  ter župan častnega pokrovitelja jubilejnega pohoda.  Podrobnosti ...

 7. november 2011:  Tone Partljič, slavnostni gost jubilejnega popotovanja

"Da ste me izbrali za to častno dolžnost, je najbrž vzrok, da so pred nami volitve in mislite, boljše da nas nagovori komediograf, ki ne bo zganjal politike ali predvolilne propagande. Saj je izstopil iz tega vlaka in ga bolj zanima Levstik kot volitve."

 7. november 2011:  Prijave so obvezne!

Prijave za Levstikov pohod so obvezne (v Litiji ali Šmartnem), saj prireditelj skrbi za varnost in zdravstveno službo le za prijavljene udeležence. Nenazadnje pa vsak za 5 € prejme dnevnik, novo spominsko majico in knjigo s prerezom četrt stoletja Levstikovih pohodov. Vsi prijavljeni pa ste tudi med kandidati za enotedensko brezplačno uporabo avta Peugeot 508 (podarja ga Peugeot Avtohiša Vič iz Ljubljane) in drugih več kot 50 nagrad.

 7. november 2011:  Glavna nagrada: avtomobil Peugeot 508

Vsi prijavljeni udeleženci ob prijavi v knjigi prejmete kupon za nagradno žrebanje. Glavna nagrada je enotedenska brezplačna uporaba avtomobila Peugeot 508, čaka pa vas še več kot 50 drugih nagrad.

 7. november 2011:  Današnja vremenska napoved

Vse vremenske karte, ki smo jih pogledali, kažejo, da konec tedna sončno, vednar nekoli stopinj hladneje kot je kazalo še včeraj. Različne napovedi kažejo na dnevne temperature ... Podrobnosti ...

 6. november 2011:  Levstikova pot za mobilne naprave

Za jubilejno prireditev Levstikovega popotovanja imate na voljo tudi vsebine za mobilne naprave. Tako lahko odslej prebirate Levstikov izvirni potopis , zemljevide in slike zanimivih točk na poti tudi na svojem mobilnem telefonu. Mobilna izdaja se nahaja na naslovu www.levstik.si/opis. Najhitreje do strani pridete, če skenirate QR-kodo na levi strani.

 6. november 2011:  Odslej si lahko prenesete in naredite zemljevid zloženko ...

Odslej imate na naših straneh še eno izvedbo zemljevida Levstikove poti, ki ga lahko uporabite preden se odpravite na popotovanje. Prenesete si lahko zemljevid Levstikove poti, ga izpišete in si naredite čisto pravo zloženko s prostorom za zapiske med potjo. Podrobnosti ...

 5. november 2011:  Čudovita jesenska pokrajina

Če bodo listi zdržali, vas na pohodu prihodnjo soboto čaka čudovita jesenska pokrajina v vseh mogočih barvah. Kot kaže slika, morate verjeti ... Podrobnosti ...

 3. november 2011:  Jutri se začne tiskati nova knjiga

Knjiga je pripravljena in jutri se začnejo tiskati prvi izvodi. Celotna knjiga bo letos tiskana v barvni tehniki tako, da bo nova celostna podoba Levstikove poti še bolj zasijala. Podrobnosti ...

 3. november 2011:  Od letos tudi novi dnevniki Levstikove poti

Od letošnjega leta bodo tudi spominski dnevniki Levstikove poti v skladu z novo celostno podobo. Za ogled kliknite na sliko.

 3. november 2011:  Priznanja za trikrat prehojeno Levstikovo pot

Od letošnjega leta so tudi priznanja za trikrat prehojeno Levstikovo pot na množičnih popotovanjih v skladu z novo celostno podobo. Za ogled kliknite na sliko.

 1. november 2011:  Do voznega reda vlakov tudi s QR-kodo

Na Levstikovi poti gremo v korak s časom in za vse udeležence smo pripravili vozni red vlakov na dan prireditve v formatu QR-Code. Vsi, ki imate pametni telefon s čitalnikom QR-kod, boste lahko na cilju preverili vozne rede vlakov kar prek QR kode. Za pokušino vam objavljamo QR kodo za vozni red posebnega vlaka popoldne iz Velike Loke v Ljubljano.

 30. oktober 2011:  S QR-kodo do spletnih strani

Odslej enostavno do Levstikove poti. Samo skenerček za QR kodo na vašem telefonu in že boste brskali po straneh Levstikove poti. Poskenirajte QR kodo na tej strani desno zgoraj. Čeprav strani niso povsem prilagojene za mobilne naprave, pa jih je vendarle mogoče prav lepo prebirati. Poskusite.

 30. oktober 2011:  Vremenska napoved za pohod

Pravijo, da naj bi bilo na dan pohoda delno oblačno s temperaturami nekaj nad 10 stopinjami. Čeprav se v 14 dneh lahko še marsikaj spremeni. Bomo pa predvsem v tednu pred pohodom objavljali dnevno prognozo za dan prireditve.

 24. oktober 2011:  Koledar pohodov v letu 2012

Pohiteli smo in vam že oktobra ponujamo koledar pohodov v prihajajočem letu 2012 v občinah Litija, Šmartno pri Litiji in Trebnje. Podrobno ...

 24. oktober 2011:  Vreme bo zdržalo

Dolgoročne napovedi kažejo, da bo še nekaj dni pred pohodom suho in sončno. Bo zdržalo na prireditvi? Počakajmo do konca tedna, ko bodo napovedi že bolj točne.

 24. oktober 2011:  QUO - digitalni kartografski program za ljubitelje aktivnosti v naravi

Če smo vam lani na naših straneh seznanili s tridimenzionalno predstavitvijo Levstikove poti, ki jo je pripravil Boštjan Burger, pa vas letos lahko obvestimo, da boste trije prijavljeni udeleženci po žrebanju prejeli programski paket QUO. Podrobnosti ...  

 21. oktober 2011:  Nova knjiga Levstikove poti je v pripravi

Nova knjiga Levstikove poti je v pripravi na tisk. Letos bo še posebej leta, saj bo v celoti tiskana v barvah. Podrobnosti ...  

 20. oktober 2011:  Pozdravni nagovor Zorana Jankovića, župana Mestne občine Ljubljana

Pozdravni nagovor Zorana Jankovića, župana Mestne občine Ljubljana ob 25. jubilejnem popotovanju po Levstikovi poti od Litije do Čateža. Podrobnosti ... 

 

 20. oktober 2011:  Pozdravni nagovor Alojzija Kastelica, župana občine Trebnje

Pozdravni nagovor Alojzija Kastelica, župana občine Trebnje ob 25. jubilejnem popotovanju po Levstikovi poti od Litije do Čateža. Podrobnosti ... 

 

 18. oktober 2011: Kdo ne bi vozil takšnega lepotca?

Takšen avto Peugeot 508 bo lahko za en teden samo vaš. Le prijaviti se morate na startu 25. popotovanja po Levstikovi poti, kjer boste prejeli vse nadaljnje informacije.

 18. oktober 2011: Prve informacije za medije

Za medije smo pripravili prve podrobnejše informacije o letošnji prireditvi s poudarkom na novostih. Podrobno ...

 17. oktober 2011: Z nameščanja tabel Levstikove poti

Minuli konec tedna smo nameščali table Levstikove poti. V jutranjih urah smo prišeli v Šmartnem in nadaljevali skozi Slatno, Jelšo in Libergo do razcepa poti na severno in južno traso. Nadaljevali smo po južni trasi in do teme prispeli do Poljan. Dan kasneje v nedeljo pa smo nadaljevali in zaključili na cilju v Čatežu. Poglejte si nekaj slik ...

 17. oktober 2011: Nova knjiga Levstikove poti je v pripravi

Nova knjiga Levstikove poti, ki jo prejmete vsi prijavljeni udeleženci prireditve je v pripravi. Letos bo še posebej lepa, saj bo v njej precej zanimivih slik in četrtstoletne zgodovine pohodov med Litijo in Čatežem. Poglejte si naslovnico ...

 13. oktober 2011: PEUGEOT AVTOHIŠA VIČ je generalni pokrovitelj jubilejne prireditve

Skrivnosti ni več. Generalni pokrovitelj jubilejne prireditve je ljubljansko podjetje PEUGEOT AVTOHIŠA VIČ. Generalni pokrovitelj podarja enotedensko brezplačno uporabo avtomobila. Podrobnosti boste prejeli v knjigi ob prijavi na startu. Podrobnosti ... 

 13. oktober 2011: Koliko si je pomembno danes prizadevati za primerno rabo slovenskega jezika?

Tradicija je lepa stvar. A včasih kakšne stvari počnemo tako dolgo, vztrajno in s srcem, da se nekega dne vprašamo: zakaj smo sploh začeli? Pohodnike na Levstikovem popotovanju družijo različni motivi, a morda je letošnje jubilejno popotovanje primeren čas (in kraj), da se vprašamo, zakaj se tolikim zdi vredno dan (v dobrem in slabem vremenu) preživeti med dolenjskimi griči. (Citat Andreje Štuhec iz Knjižnice Litija,besedilo bo objavljeno v letošnji knjigi Levstikove poti)

 10. oktober 2011: Nove oznake Levstikove poti

Nove oznake Levstikove poti so več ali manj dokončane in to soboto jih gremo nameščat. Vseh oznak, ki jih bomo letos na novo namestili je prek 200, kakšen pa je koncept novega označevanja poti pa si lahko ogledate na primerih. Podrobnosti ... 

 10. oktober 2011: Vozni red vlakov na dan prireditve

Za prihod in povratek na prireditev uporabite enega izmed številnih vlakov iz vseh koncev Slovenije. V jutranjem času so nekateri dodatno okrepljeni, popoldne pa iz Velike Loke ponovno odpelje posebni vlak za Ljubljano. Oglejte si vozni red ...

 6. oktober 2011: Tone Partljič, slavnostni gost jubilejnega popotovanja

Z veseljem sporočamo, da je bil letošnji slavnostni gost jubilejnega 25. popotovanja po Levstikovi poti izbran iz množice dosedanjih gostov v četrt stoletja. Zaprosili smo ga in pristal je, da obišče in pozdravi pisano mednarodno druščino popotnikov na cilju na Čatežu. Na jubilejno prireditev prihaja legendarni dramatik Tone Partljič.

 5. oktober 2011: Do nagrade z generalnim pokroviteljem jubilejne prireditve

Dobili smo tudi generalnega pokrovitelja jubilejnega popotovanja. V tem trenutku ostaja še skrivnost, pomagajte pa nam ga odkriti tako, da na elektronski naslov info@levstik.si pošljete ime podjetja, ki bi lahko bilo sponzor prireditve in zastopa med drugim znamko Peugeot. Napišite torej ime podjetja, ki kot pokrovitelj enemu izmed udeležencev novembrskega pohoda podarja en teden brezplačnega najema avtomobila znane evropske blagovne znamke. Ne pozabite pripisati svojih osebnih podatkov. In kaj je nagrada za pravilen odgovor? Majico Levstikove poti prejme eden izmed srečnežev, ki bo pravilno odgovoril.

 5. oktober 2011: Pozdravni nagovor Francija Rokavca, župana občine Litija

Pozdravni nagovor Francija Rokavca, župana občine Litija ob 25. jubilejnem popotovanju po Levstikovi poti od Litije do Čateža. Podrobnosti ...

 5. oktober 2011: Marjan Platovšek: Levstikova pot zagotovo sodi med bisere pohodništva

"Skozi 25-letno tradicijo se je zgodba o Levstikovi poti utrjevala, dopolnjevala in prerasla v najmnožičnejšo pohodno prireditev v Sloveniji, če ne že tudi v Evropi. Ob navedenih dejstvih se mi je preprosto porodila ideja, da je čas, da turističnemu produktu, ki zagotovo sodi med bisere pohodništva, dodamo predvsem izrazitejšo, sodobnejšo likovno vsebino - grafično dodano vrednost. Jubilejna obletnica je zagotovo priložnost za to." Podrobnosti ...

 5. oktober 2011: Bogate nagrade za prijavljene udeležence popotovanja

Vsi, ki se boste prijavili na startu prireditve, boste lahko sodelovali v nagradnem žrebanju za bogate praktične nagrade, glavna nagrada pa bo vsekakor enotedenska uporaba avtomobila blagovne znamke Peugeot! Nekaj podrobnosti bomo še objavili, sicer pa bodo vse podrobnosti z nagradnim kuponom v letošnji knjigi, ki jo prejmete ob prijavi na startu.

   2. september 2011: Pozdravni nagovor Milana Izlakarja, župana občine Šmartno pri Litiji

Pozdravni nagovor Milana Izlakarja, župana občine Šmartno pri Litiji ob 25. jubilejnem popotovanju po Levstikovi poti od Litije do Čateža. Podrobnosti ...

   31. avgust 2011: Kako smo z Marjanom Platovškom določali mesta za postavitev novih tabel

Za nove označevalne table je bilo treba določiti koncept (o tem kdaj drugič), nato pa smo se z arhitektom in snovalcem Marjanom Platovškom odpravili po poti, da smo določili mesta, kjer naj bi s tablami označevali pot. Oglejte si slike ... 

   31. avgust 2011: Internetne strani so prenovljene

V skladu z novo podobo Levstikove poti smo spremenili tudi glavo internetnih strani Levstikove poti. Če najdete kakšne napake, le sporočite na info@levstik.si.  

   29. avgust 2011: Dokončno sta potrjena nov logotip in podoba Levstikove poti

Odslej le še nov logotip in podoba Levstikove poti. Grafični oblikovalec Marjan Platovšek se je zelo potrudil. Podrobnosti ...

   22. avgust 2011: Spremenjena trasa skozi moravško dolino in Primskovo

V tem trenutku se je spremenila pot skozi moravško dolino na severni trasi in skozi Primskovo na južni trasi). Podrobnosti ...

      8. maj 2011: Objavljen je razpis jubilejne prireditve

Pripravljen je razpis jubilejne prireditve, o podrobnostih pa vas bomo sproti obveščali. Podrobnosti ...

    8. maj 2011: Mestna občina Ljubljana je častni pokrovitelj jubilejnega popotovanja

Mestna občina Ljubljana je letošnji častni pokrovitelj jubilejnega popotovganja po Levstikovi poti od Litije do Čateža.

     

| Novice | Popotovanje | Fotografije | E-knjige | Arhivi| Povezave | Kontakt|

Copyright 1998-         Narava Bregar k.d.        Vse pravice pridržane.