LEVSTIKOVA POT

      | LEVSTIKOVA POT HUMARJEVA POT | ORGANIZATOR|
| Novice | Popotovanje | Fotografije | E-knjige | Arhivi| Povezave | Kontakt|
20. POPOTOVANJE PO LEVSTIKOVI POTI


Mnenja udeležencev prireditve

Menda okrog 15.000 pohodnikov se je podalo po obeh trasah Levstikove poti. Vreme je služilo in vi so na cilj na Čatežu prihajali veseli. Zanimivo, da je bilo letos kljub množici prav malo okajenih, pa tudi nasmejani so bili. Letos prvič tudi nismo imeli težav s prevozi, res pa je, da smo udeležencem pri čakanju na odhod brezplačno razdelili več kot 50 litrov cvička. Niso mogli verjeti. 

Morda so redki od udeležencev našli tudi kakšno pomanjkljivost ali slabo izkušnjo. Prepričan sem, da pa je bila kljub temu večin navdušena. Izlijte malce svoja mnenja v forumu. ***klik***.


Vse čestitke za celotno organizacijo.Ocena 10+ pa za organizacijo pri odhodu avtobusov.Lansko leto smo na račun odhoda že razmišljali ,da ne bomo več pršl na pohod,ker smo čakal,4 ure da  smo se odpeljal v Litijo,pa še žen smo bli.Zato še enkrat vse čestitke pa drugo leto zopet nasvidenje  

Srečno iz Zasavja.


Lepo vreme, lepa pot, dobra hrana, odlična organizacija, to je najbolši pohod v Sloveniji. Ljudje bi lahko pokazali malo več strpnosti in reda pri čakanju na prevoz. Drugo leto se zopet vidimo !


Pohvala se iz moje strani! Letos sem sicer sel prvic tako da kaj  veliko ne moram komentirati, res pa je da tudi na avtobus nisem dolgo cakal, ker sem se nazaj kar odpravil pes ...


z mamo sva šli letos prvič na Levstikov pohod. Moram reči, da je bila zmeda že v Litiji, ko nikakor nismo našli prijavnega mesta, tako smo se odpeljali do Šmartna , kjer pa spet ni bilo nobene oznake kje je kaj, tako da sem porabila kar nekaj časa da sem se prijavila. Vmes pa sem slišala že več podobnih komentarjev, da je vseskupaj slabo označeno. Sama pot  je čudovita. Toda naslednje presenečenje nas je čakalo pri ponudbi pijače. Pri treh ali štirih ponudnikih pijače nismo mogli kupiti čaja. Šele pri naslednjem smo ga dobili, pa še ta je bil skoraj mrzel. Po nekaj urah hoje smo si zaželeli hrane, tako smo pri vaških gasilcih kupili, ne tako poceni golaž, toda veselja je bilo hitro konec, saj smougotovili, da je močno prismojen in neužiten. Po petih urah hoje smo prispeli na cilj v Čatež. Kljub neljubim pripetljajem med potjo smo bili zadovoljni. Privoščili smo si še eno pivo in se odpravili proti avtobusom. No tu se pa kalvarija že spet začne. V vrsti smo čakali eno uro in pol. Bilo je zelo mraz, saj je pihal mrzel veter. Slišati je bilo mnogo kritik na prireditelje, saj smo vsi zmrzovali. Slišalo se je iz večih ust "Letos prvič in nikoli vač". Slišali smo da sta se baje med čakanjem avtobusa celo dva udeleženca stepla, ker sta si želela čimprej na avtobus pa ni bilo prostora za oba. Mislim, da bi se moral organizator, kljub tako veliki udeležbi, malo zamisliti, nad temi dogodki.


Bravo zame in čestitke organizatorjem! 

Letos sem bila prvič in upam, da ne zadnjič. Žal mi je, da se nismo malo več ustavljali pri stojnicah ker tam je bilo vzdušje tapravo! Narodnozabavna muzika pa je seveda tisto kar je treba vrtet na takih prireditvah, čeprav jo sama ne poslušam. Tudi domačega cvička nisem prej nikoli pila in moram tudi tega pohvaliti - kot sokec  je! 

LJUDJE POJDITE NASLEDNJE LETO KER VAM NE BO ŽAL! ŠE POSEBEJ, ČE BO VREME LEPO. Obvezno pa se odpravite na pohod tako, da se vam ne bo nikamor mudilo. Ustavljajte se pri stojnicah in poizkusite kar vam bo ponujeno! Pri povratku pa le počakajte na avtobuse brez prerivanja kajti nihče ni ostal brez prevoza. 

Lep pozdravček od postojnčanke!


Spoštovani,

iskreno vam čestitam za izredno prireditev. Na vsakem koraku je čutiti predanost vseh domačinov; enostavno živijo za to.

Hkrati bi vas za podatek o skupni višinski razliki, posebej za severno in južno varianto, če jo imate slučajno pri roki.

Lep pozdrav

JK


Spoštovani 

Z možem sva se v soboto udeležila popotovanja od Litije do Čateža in sva se imela čudovito.Vsa pohvala organizatorjem vendar z majhnim priokusom namreč ob prijavi nisva dobila priponke. 

Zanima naju tudi koliko ljudi se je udelažilo pohoda. 

Vreme je bilo enkratno.Upam da se prihodnje leto zopet snidemo. 

PI


Spoštovani!  

Čestitke za odlično organizacijo 20. pohoda vam in vašim sodelavcem! Južna trasa je še vedno zakon, pa čeprav je Levstik hodil drugje – lahko mu je žal!  

Lep pozdrav in veliko uspeha tudi v prihodnje.  

Karmen



 

OPOZORILA 
Besedila na teh straneh niso uradne vsebine, zato jih kot takšne ni dovoljeno uporabljati v uradne namene. Za vsako drugo uporabo je potrebno soglasje avtorja. 

Znak in ime Levstikova pot sta zaščiteni blagovni znamki, zato njuna uporaba brez dovoljenja avtorja ni dovoljena. Zato bomo v takšnih primerih ukrepali v skladu z zakonom.  

:: GLAVNI POKROVITELJ 20. POPOTOVANJA PO LEVSTIKOVI POTI ::  


:: SOORGANIZATOR 20. POPOTOVANJA PO LEVSTIKOVI POTI ::


Republika Slovenija
Direktorat za šport


   

| Novice | Popotovanje | Fotografije | E-knjige | Arhivi| Povezave | Kontakt|

Copyright 1998-         Narava Bregar k.d.        Vse pravice pridržane.